3...2...1...KOOL START pentru idei creative!Concepte Creative si Design Grafic, Campanii de Comunicare, Branding, Web-Design, Indoor & Outdoor Advertising, Consultanta Marketing, Relatii Publice, Organizare Evenimente: concerte, targuri, seminarii, promovare online si cercetari de piata.

NOUTATI

 

Brandul Dermalogica acum și în Constanța

Constanta, 12 februarie 2024. Evelis Beauty Center, centru de înfrumusețare și remodelare corporală din Constanța, lansează joi, 15 februarie, ora 17- Brandul Dermalogica în Constanţa. Evelis Beauty Center reprezintă centru premium de înfrumusețare și remodelare corporală din Constanța, cu servicii complexe ca de pildă remodelare corporală ( LPG, radiofrecvență, cavitație, tunel infraroșu, criolipoliză, etc), dar și hair styling, make up profesional, manichiură- pedichiură, estetică medicală și cosmetică facială cu aparatură complexă și produse premium..

Eveniment dedicat iubitorilor de animale

Dacă sunteți din Constanța, sau prin Constanța, joi, 13 iulie, de la 18:30, sunteți invitați la un eveniment dedicat vouă! Alături de partenerii noștri de la Primăria Constanța, vă așteptăm în Parcul Oleg Danovsky, în zona din fața Teatrului Național de Operă și Balet cu același nume, să-i cunoașteți pe cei mai frumoși căței din adăpostul public Constanța..

Fashion Show Triumph

Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei (ASOAF) – Filiala Constanța a organizat in perioada 31 august- 1 septembrie 2018, în Constanța, Conferința Națională a Coaliției Asociațiilor Femeilor de Afaceri (CAFA)..

Back to School la Tomis Mall

Toamna se numara premiile la Back to School in Tomis Mall, iar “bobocii”in prima zi de scoala. Prichindeii ce vor trece pragul Centrului Comercial Tomis Mall vor avea parte de multe surprize.

Premieră la Constanţa. Servicii Maritime Costiere lansează un sistem revoluţionar în domeniul construcţiilor pe apă

Compania Servicii Maritime Costiere aduce la Constanţa cel mai nou şi modern sistem de construcţii maritime, fluviale şi portuare. Evenimentul de lansare va avea loc luni, 25 iunie, la ora 12.30, la Hotel Ibis din Constanţa, strada Mircea cel Bătrân nr. 39B - 41.

Scoala Colibri din Constanţa se extinde. Un nou sediu, pe strada Unirii

„Mă joc, deci învăţ” este deviza care ghidează întreaga activitate a Centrului de Studii Colibri din Constanţa. Instituţia cuprinde creşă, grădiniţă, şcoală primară şi after school şi, pentru a fi mai aproape de copii şi părinţi, va avea, în curând, încă un sediu, în cartierul Faleză Nord, pe strada Unirii nr. 67.

Magda Bei, CEO Graphtec: „Competitivitatea înseamnă inovaţie şi cercetare!”

Concluzia generală a fost că domeniul economic nu poate exista fără inovaţie, invenţie şi cercetare, fie că este vorba despre tehnologii noi în agricultură, tehnologii noi în industria uşoară sau chiar cea a mobilierului. Magda Bei, CEO Graphtec şi membru INACO, a subliniat că inovaţia merge mână în mână cu producţia, iar în domeniul mobilierului comercial, mai ales, nevoia de cercetare-dezvoltare este permanentă.

Magda Bei, CEO-ul Graphtec, mentor pentru antreprenorii români în proiectul FixBiz

Magda Bei, CEO Graphtec, face parte din „Primul careu de ași” al proiectului de mentorat FixBiz, care ajută business-urile aflate într-un impas să reușească să-și atingă obiectivele. Alături de mentorii Marius Ghenea, Florin Jianu şi Octavian Bădescu, aceasta a participat la discuții menite să identifice soluţii pentru „a repara afaceri”, dar şi pentru a împărtăși experiențele din viața unui antreprenor de succes.

„Furniture fits future!”. Graphtec se reinventează şi intră puternic pe piaţa virtuală

De 20 ani de zile Graphtec este o marcă de succes, vizibilă atât pe piaţa naţională, cât şi internaţională de mobilier comercial şi producţie publicitară.

 

O voce puternică pentru un brand şi mai puternic! Magda Bei, CEO al Graphtec Design.

A fi femeie antreprenor poate fi o adevărată provocare în România. Tocmai de aceea, orice poveste de succes poate fi un punct de inspiraţie pentru cele care încă mai ezită. Magda Bei, general manager al companiei constănţene Graphtec Design este mai mult decât un exemplu de femeie care a reuşit, este un mentor pentru multe din femeile care se luptă să răzbată în lumea afacerilor conduse de bărbaţi. Şi aproape totul pleacă din suflet, „cu şi din iubire de oameni”, după cum spune chiar Magda.

 

Magda Bei, CEO al Graphtec Design, un antreprenor căruia îi pasă şi o sursă de inspiraţie pentru ceilalţi.

Un antreprenor de succes are întotdeauna în spatele său o echipă puternică. Iar când această echipă este condusă de un leader adevărat, rezultatele sunt spectaculoase. Magda Bei, CEO al companiei Graphtec Design din Constanţa, este considerată de toţi cei care o cunosc drept un leader înnăscut. Alături de această calitate, tenacitatea, seriozitatea şi pasiunea care o caracterizează au făcut posibil ca să devină şi un antreprenor de succes.

Exuberanţă, energie şi dăruire – Magda Bei, CEO al Graphtec Design

Atunci când momentul de curaj şi pasiunea sunt completate de tenacitate şi seriozitate, succesul este ca şi asigurat. Când însă lângă toate acestea vin multă muncă şi multă iubire de oameni, un antreprenor devine un leader adevărat. Despre Magda Bei, CEO al companiei Graphtec Design din Constanţa, mulţi spun că este un adevărat leader.


 

Magda Bei, CEO al Graphtec Design - rafinament, viziune şi iubire de oameni

Poveştile de succes ale multor antreprenori pornesc deseori de la un moment de curaj şi o pasiune. Povestea Magdei Bei, CEO al companiei Graphtec Design din Constanţa, implică însă tenacitate, seriozitate, multă muncă şi, mai ales, iubire de oameni.

„AFACERILE SE FAC CU ȘI DIN IUBIRE DE OAMENI” MAGDA BEI, CEO GRAPHTEC DESIGN

Antreprenoriatul e un parcurs pavat cu satisfacții, dar în spatele fiecărui succes sunt temeri de om obișnuit, pierderi, renunțări, sănătate zdruncinată.

Salutari din Constanta - Camelia Artamon, Kool Media: Ne lipsesc cu siguranta clientii mari, cu viziune pe termen lung, ce considera ca nu numai vanzarile sunt importante, ci si implicarea in proiecte de responsabilitate sociala

Mediul in care lucram este unul dinamic. Avem proiecte mai mici si mai mari, iar clientii nostri sunt atat din Constanta, cat si din Bucuresti, dar chiar si din afara Romaniei.

Motivație în business, direct de la sursă. La Elite Networking Club Februarie

Luni, 29 Februarie, ora 18:00, la Hotel Ibis Constanța, are loc un nou eveniment Elite Networking Club. Tema acestei ediții este motivația în business, în ton cu ideea de dezvoltare continuă, de împărtășire de informații relevante și de promovare a unor modele de business de succes. Evenimentul este organizat de Elite Business Women, comunitatea femeilor-antreprenor din România, alături de partenerii locali, Kool Media, Techir, Iowemed și Turkish Airlines.