3...2...1...KOOL START pentru idei creative!Concepte Creative si Design Grafic, Campanii de Comunicare, Branding, Web-Design, Indoor & Outdoor Advertising, Consultanta Marketing, Relatii Publice, Organizare Evenimente: concerte, targuri, seminarii, promovare online si cercetari de piata.

EVENIMENTE iunie 2016

 

Sanatatea gravidei si a mamei: Tonifiere pentru o nastere usoara si o viata intima fara probleme dupa nastere

Kool Media vă invită la WORKSHOP-UL “Sanatatea gravidei si a mamei: Tonifiere pentru o nastere usoara si o viata intima fara probleme dupa nastere”, susţinut de Dna VANIA LIMBAN- PRIMA MOASA INDEPENDENTA DIN ROMANIA. Workshop- ul va avea loc la Cămara cu Merinde, Joi - 23 Iunie 2016, ora 17:00, şi se adresează GRAVIDELOR, PROASPETELOR MAMICI si CELOR CE INTENTIONEAZA SA DEVINA MAMICI!

“ Integrarea copilului la grădiniță. Provocări pentru copii și părinţi”

Premium Business WordPress Theme

Grădinița și Școala Primară Colibri vă invită la WORKSHOP-UL “ Integrarea copilului la grădiniță. Provocări pentru copii și părinţi”, susţinut de Irina Petrea, cea mai cunoscută Super Nanny din România. 
Workshopul va avea loc la Hotel Ibis, Vineri - 10 Iunie 2016, ora 17:00.

Pentru o bună organizare, vă rugăm confirmaţi participarea la adresa de e-mail : office@koolmedia.ro (menţionaţi nume şi număr de telefon) sau la sediul grădiniței din Str. Docherilor nr. 22. Acces GRATUIT! Locuri limitate!

Traieste sanatos si frumos! - ESPA Wellness Center

Premium Business WordPress Theme

Vă invităm cu drag JOI 9 iunie 2016, de la orele 17:30, la Centrul ESPA, din Str Primaverii, Nr.43 B, să aflăm direct de la specialistul în nutriţie, Dr. Ionela Cristea, cum “sa traim sanatos si frumos”.
Vom schimba impresii si ganduri bune, veti primi sfaturi despre nutriţie şi remodelare corporala, pentru a ne mentine frumoase si stralucitoare, acum cand vara bate la usa.