3...2...1...KOOL START pentru idei creative!Concepte Creative si Design Grafic, Campanii de Comunicare, Branding, Web-Design, Indoor & Outdoor Advertising, Consultanta Marketing, Relatii Publice, Organizare Evenimente: concerte, targuri, seminarii, promovare online si cercetari de piata.

EVENIMENTE februarie 2016

 

Elite Networking Club Constanta

Premium Business WordPress Theme

Elite Business Women se reintoarce la Constanta cu sesiunile de networking & antreprenoriat, marca Elite!
Vino si TU sa iti prezinti business-ul alaturi de noi, femeile antreprenor din Constanta! 
Iti aratam cum sa iti prezinti afacerea, te conectam cu experientele de business ale speaker-ilor si participantilor si te ajutam sa identifici noi parteneri de afaceri!

DESCULȚ ÎN PARC, de Neil Simon - Teatrul de Stat Constanța

Premium Business WordPress Theme

Desculț în parc de Neil Simon, o comedie romantică, de mare succes, o poveste de dragoste cu un cuplu de tineri căsătoriți care învață să-și trăiască și să-și păstreze dragostea. 
O comedie fermecătoare cu personaje - un cuplu de tineri căsătoriți, o soacră, un vecin excentric - care încearcă în felul lor să demonstreze că viața trebuie trăită în prezent și că a merge desculț în iarbă este o clipă care nu trebuie pierdută în viață.

ȘOBOLANUL REGE, de Matei Visniec - Teatrul de Stat Constanța

Premium Business WordPress Theme

Poate cea mai ancorată în realitate dintre piesele scrise de Matei Vișniec având în același timp și un pilon în fantastic. Ne aflăm într-un spațiu care a declanșat un război fratricid de care presa nu se interesează! Dorința de a fi mereu în actualitate se lovește de interesul presei, din ce în ce mai acut în ultimul timp, de a „lovi” sensibilitatea telespectatorului cu elementul cel mai tăios mai spectaculos posibil. Fuga după audiență, după banii din publicitate duc, inevitabil, la conflicte de interes financiar, la crearea de informație la comandă, de false piste, iluzorii aspecte sunt exacerbate cu scopul obținerii senzaționalului. 

SCAIUL, de Georges Feydeau - TEATRUL DE STAT CONSTANȚA

Premium Business WordPress Theme

O farsă spumoasă, scrisă de un maestru al genului, despre Parisul din La Belle Epoque. O comedie de replici și situații, ce risipește umor în cascade, totul într-un ritm amețitor. Un spectacol plin de grație franțuzească.

Durata spectacolului : 2h – plus pauza 10’
ACTORI:
Dana Dumitrescu, Mihai Sorin Vasilescu, Cosmin Mihale, Adrian Dumitrescu, Ileana Ploscaru, Iulian Enache, Dan Cojocaru , Laura Iordan, Loredana Marilena Luca, Maria Lupu, Remus Archip, Alexandru Mereuţă, Andrei Cantaragiu / Ionut Alexandru, Laura Crăciun, Gelu Ciobanu, Emil Băncilă, Dănuţ Capră, Ion Mandache

NIȘTE NĂROJI, de Marin Sorescu - TEATRUL DE STAT CONSTANȚA

Premium Business WordPress Theme

Sambata, de la ora 19.00, pe scena Teatrului de Stat Constanța își fac apariția „Niște… năroji”, personaje desprinse din universul lui Marin Sorescu care aduc o fărâmă savuroasă din umorul oltenesc. Vă așteptăm! :) ACTORI: Marian Adochiţei, Dan Cojocaru, Liliana Bărăscu, Turchian Nasurla, Paula Prodan, Georgiana Rusu, Alina Mantu, Remus Archip, Andrei Cantaragiu, Ionuţ Alexandru, Cosmin Mihale, Lana Moscaliuc, Mirela Pană, Dana Trifan Enache, Luiza Martinescu Toma REGIA ARTISTICA: Iulian Enache SCENOGRAFIE: Sanda Mitache ILUSTRATIE MUZICALA: Adrian Mihai

TREI SURORI, de A.P.Cehov - TEATRUL DE STAT CONSTANȚA

Premium Business WordPress Theme

Drama in patru acte, subscrie Cehov fata de Pescarușul și Livada pe care le subintituleaza Comedii. Este penultima lui piesa, ultima fiind Livada. De ce drama ? Poate pentru moartea idealurilor, finitudinea in forme variate inclusiv comice. Dar Trei surori este singura pe care o recunoaste ca DRAMA, celelalte piese mari fiind comedii, farse ,piese dramatice, scene de viata, etc.