3...2...1...KOOL START pentru idei creative!Concepte Creative si Design Grafic, Campanii de Comunicare, Branding, Web-Design, Indoor & Outdoor Advertising, Consultanta Marketing, Relatii Publice, Organizare Evenimente: concerte, targuri, seminarii, promovare online si cercetari de piata.

ECHIPA KOOL MEDIA

Camelia Artamon

Director General

Mobile: 0721 011 922

camelia@koolmedia.ro  

 

Oana Stupariu

Copywriter

 

William Prado

Mihaela Toma

PR Assistant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elena Luiza Oprea si Camelia Artamon – Managing Partners Kool Media

Elena si Camelia  sunt doua tinere din Constanta, creative, comunicative, dinamice, cu spirit de iniţiativa. Elena are   experienţa indelungata în Marketing & PR, timp de 10 ani la un hotel prestigios din Mamaia si, din 2010, administrează propria firmă de turism şi organizări evenimente DOLPHIN TRAVEL & EVENTS SRL.

Camelia are o experienta de peste 10 ani în domeniul marketing-pr- organizare evenimente, timp în care a coordonat echipe şi a realizat strategii și campanii de comunicare pentru branduri și companii de renume din domeniul auto si auto si pentru unul dintre cele mai importante centre comerciale din Constanta.

Decizia Elenei Luiza Oprea si Cameliei Artamon de a înfiinţa KOOL MEDIA & ADVERTISING în 2013  a venit firesc, ca parte a strategiei  de a crește competitivitatea pe piaţa de marketing-pr din Constanţa. „Ne menținem obiectivul strategic de a furniza servicii la cele mai înalte standarde, astfel încât să genereze cele mai bune rezultate pentru clienții noștri”, declară Camelia Artamon si Elena Luzia Oprea –  Managing Partners la Kool Media & Advertising SRL-D.

Povestea noastră, Elena şi Camelia, se „scrie” in domeniul Marketing-PR la Constanţa si este, pe cât de frumoasă, interesantă şi provocatoare, pe atât de dificilă.

Interacţionăm cu tot felul de oameni (buni, mai puţin buni, importanţi, dificili, sensibili), scrâşnim din dinţi cand lucrăm mult la un proiect frumos în care întâmpinăm greutăţi, însă ne ambiţionăm şi mergem mereu mai departe. Provocările în povestea noastră sunt aceleaşi ca în viaţa reală: oameni buni şi mai puţin buni, reuşite şi nereuşite, trenuri prinse, decizii, ambiţii, lecţii învăţate şi neînvăţate. Iar poate provocarea cea mare este să-ţi asumi nereusita, pentru că ea face parte din curajul şi inteligenţa „eroilor poveştii”.

11866226_885310261523642_4352527149738396249_nNe motiveaza proiectele ce aduc un plus de valoare pentru  clientii nostri (oferindu-le  servicii creative de Marketing – Comunicare – Relaţii Publice – Advertising & Printing – Promoţii – Organizare evenimente: Târguri, Concerte, Baluri caritabile, Inaugurări de sedii, Lansari de produse)., dar si actiunile ce sprijina  comunitatea locala si cauzele umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale şi sociale sau categoriile defavorizate (ex: Asociaţia „Dăruieşte Aripi”, „Salvati Copiii” sau Asociatia Sigma Development). Ne implicăm activ, astfel încât, proiectele noastre, indiferent dacă au ca scop strângerea de fonduri sau bucurie pe chipul copiilor, să atragem atenţia atât factorilor de decizie şi companiilor, cât şi constănţenilor, că pot ajuta alături de noi. Astfel, redescoperim responsabilitatea faţă de societate şi faţă de noi înşine.