3...2...1...KOOL START pentru idei creative!Concepte Creative si Design Grafic, Campanii de Comunicare, Branding, Web-Design, Indoor & Outdoor Advertising, Consultanta Marketing, Relatii Publice, Organizare Evenimente: concerte, targuri, seminarii, promovare online si cercetari de piata.

DESPRE NOI

Kool Media este o agentie care se laudã cu o experientã îndelungatã a echipei în domeniul Marketing – Comunicare – Relatii Publice – Organizare evenimente.

Ne place sã fim întotdeauna „fresh”, sã gândim „Out of the Box”. 
Tinta noastrã? Simplu! Servicii de top, idei inteligente, îndrãznete care pot fi un plus pentru compania ta, dar si pentru clientii tãi finali.

Ne lãudãm cu o gândire strategicã, în fortã, cu servicii prompte si eficiente. Orice proiect este o provocare pentru imaginatia noastrã si o remodelare continuã a experientei.

Propunem atât solutii traditionale, cât si neconventionale pentru a oferi clientilor nostri o altfel de comunicare a produselor si serviciilor: o comunicare de impact si eficientã.

Credem cã succesul vine din diferentã. Iar noi stim sã creãm acea diferentã care conteazã: de la mesaj, la fapte pânã la identitatea corporatistã. Fiecare proiect în parte e o creatie unicã, adaptatã cerintelor clientului, coerentã si orientatã spre rezultate mãsurabile.

Pentru noi comunicarea este naturalã, dar pe mãsura implicãrii în proiect, devine un efort sustinut, creativ si metodic prin care aducem un plus de valoare clientilor nostri – atât în imagine, cât si în profit. Pentru cã avem idei proaspete. Idei care vând.