3...2...1...KOOL START pentru idei creative!Concepte Creative si Design Grafic, Campanii de Comunicare, Branding, Web-Design, Indoor & Outdoor Advertising, Consultanta Marketing, Relatii Publice, Organizare Evenimente: concerte, targuri, seminarii, promovare online si cercetari de piata.

EVENIMENTE

 

Traieste sanatos si frumos! - ESPA Wellness Center

Premium Business WordPress Theme

Vă invităm cu drag JOI 9 iunie 2016, de la orele 17:30, la Centrul ESPA, din Str Primaverii, Nr.43 B, să aflăm direct de la specialistul în nutriţie, Dr. Ionela Cristea, cum “sa traim sanatos si frumos”.
Vom schimba impresii si ganduri bune, veti primi sfaturi despre nutriţie şi remodelare corporala, pentru a ne mentine frumoase si stralucitoare, acum cand vara bate la usa. 
Exclusiv în cadrul evenimentului, veţi putea beneficia de CADOURI, oferte limitate la diverse produse şi terapii, demonstraţii şi sfaturi gratuite direct de la specialisti si... nu in ultimul rand, TOMBOLA CU PREMII. 

Participarea la eveniment este GRATUITĂ. Inscrieri - în limita locurilor disponibile- pe email office@koolmedia.ro. Locuri LIMITATE.