3...2...1...KOOL START pentru idei creative!Concepte Creative si Design Grafic, Campanii de Comunicare, Branding, Web-Design, Indoor & Outdoor Advertising, Consultanta Marketing, Relatii Publice, Organizare Evenimente: concerte, targuri, seminarii, promovare online si cercetari de piata.

Strategii de pozitionare pe piata, dezvoltare brand si produsn

Realizam:

- Strategie de pozitionare pe piata, strategie de dezvoltare de brand si produs, strategie de comunicare, strategie de campanie,

- Sondaje de opinie si analiza informatiilor

 

Cercetarea presupune mai mulţi paşi, constând în analiza pieţei în context general, analiza pieţei concurenţiale in raport cu analiza SWOT, identificarea şi profilul potenţialilor clienţi. Cercetarea este folosita in vederea crearii unei strategii de marketing şi comunicare pentru dezvoltarea activităţii companiei, precum şi pentru structurarea unui plan de marketing şi comunicare, cu scopul creşterii vizibilităţii brandului propriu şi a vânzărilor, pe pieţele vizate.

 

Am realizat pentru Fundatia Nesst Romania - in cadrul renumitei competiti Fabricat in Tara lui Andrei - analiza oportunităţilor de piaţă oferite de mediul economic din Bucuresti si Constanţa, pentru o entitate de economie socială. A fost un proiect interesant si plin de provocari.  
Cercetarea a avut mai mulţi paşi, constând în analiza pieţei în context general, analiza pieţei concurenţiale in raport cu analiza SWOT, identificarea şi profilul potenţialilor clienţi. Cercetarea a fost folosita in vederea crearii unei strategii de marketing şi comunicare pentru dezvoltarea activităţii întreprinderii sociale , precum şi pentru structurarea unui plan de marketing şi comunicare, cu scopul creşterii vizibilităţii brandului propriu şi a vânzărilor, pe pieţele vizate.
“Fabricat în Țara lui Andrei” este competiţia de afaceri sociale organizată de OMV Petrom în parteneriat cu Fundația NESsT. Fabricat în Țara lui Andrei oferă finanţări, consultanţă şi pregătire alături de experţi pentru a crea afaceri sociale ce produc valoare, rezolvă probleme sociale și oferă locuri de muncă în comunităţile vizate de proiect. OMV Petrom sprijină astfel, prin educaţie şi suport financiar, oamenii cu iniţiativă pentru a dezvolta afaceri care generează valoare economică şi socială.

 

 

 

 

 

icon-1

Optimizare SEO

Valorifica oportunitatile de a fi vizibil pe prima pagina a cautarilor de pe Google.

icon-2

Realizare website

Realizam website-uri care transforma vizitatorii in clienti. .

icon-3

Google Adwords

Creste-ti vanzarile si maximizeaza randamentul investitiilor prin atragerea de noi clienti.

icon-4

Social Media

Creste notorietatea afacerii tale prin intermediul retelelor de socializare.

icon-4

Campanii online / Email Marketing

Alege mixul de canale online potrivit pentru a iti atinge obiectivele de business.