3...2...1...KOOL START pentru idei creative!Concepte Creative si Design Grafic, Campanii de Comunicare, Branding, Web-Design, Indoor & Outdoor Advertising, Consultanta Marketing, Relatii Publice, Organizare Evenimente: concerte, targuri, seminarii, promovare online si cercetari de piata.

Outdoor Advertising

Publicitatea outdoor este recunoscuta pe plan global ca fiind una dintre cele mai creative tipuri de comunicare.Succesul unei campanii publicitare outdoor depinde in mare masura de caracterul succint si de lizibilitatea mesajului publicitar, deoarece durata potentiala de expunere este foarte scurta, de cateva secunde.

Kool Media executa campanii de publicitate outdoor asigurand un portofoliu variat de formate outdoor intr-un numar mare de suporturi publicitare, cu acoperirenationala.Panourile publicitare outdoor sunt instalate in orase sau la intrarile in orase, pe zone strategice ale drumurilor nationale, intersectii si autostrazi.

Publicitatea outdoor ofera prin intermediul acestor formate diversificate de panotaje outdoor, beneficii pe care alte mijloace de promovare nu le pot oferi: fixare a mesajului prin expunerea indelungata, atentie larga din partea publicului tinta, costuri de expunere reduse in comparatie cu alte medii, impact sporit datorita dimensiunii mesajului publicitar. Toate aceste beneficii sporesc eficienta pentru campaniile publicitare ce vizeaza cresterea notorietatii unui produs sau brand.

Asiguram servicii complete de comunicare, pentru implementarea eficienta a campaniilor outdoor:
» Strategie si media planning
» Prezentari personalizate
» Creatie vizualuri / artwork
» Print afisaj
» Decorare
» Monitorizare / Intretinere
» Neutralizare
» Proiecte speciale: conceptie, productie, implementare