3...2...1...KOOL START pentru idei creative!Concepte Creative si Design Grafic, Campanii de Comunicare, Branding, Web-Design, Indoor & Outdoor Advertising, Consultanta Marketing, Relatii Publice, Organizare Evenimente: concerte, targuri, seminarii, promovare online si cercetari de piata.

NOUTATI

 

O voce puternică pentru un brand şi mai puternic! Magda Bei, CEO al Graphtec Design

A fi femeie antreprenor poate fi o adevărată provocare în România. Tocmai de aceea, orice poveste de succes poate fi un punct de inspiraţie pentru cele care încă mai ezită. Magda Bei, general manager al companiei constănţene Graphtec Design este mai mult decât un exemplu de femeie care a reuşit, este un mentor pentru multe din femeile care se luptă să răzbată în lumea afacerilor conduse de bărbaţi. Şi aproape totul pleacă din suflet, „cu şi din iubire de oameni”, după cum spune chiar Magda.


În 19 ani, aceasta a construit o echipă puternică, un brand şi mai puternic, recunoscut în prezent la nivel mondial. Graphtec Design este un succes incontestabil pe piaţa de mobilier customizat şi semnalistică, iar partenerii săi confirmă seriozitatea şi profesionalismul angajaţilor companiei. Şi este vorba despre companii multinaţionale al căror cuvânt este greu de contestat: Philip Morris, Nestle, British American Tobacco, Coca Cola şi magazinele de jucării Imaginarium. „Numărăm, la această oră, 120 de profesionişti specializaţi în proiectare, design, arhitectură, confecţii metalice, material plastic, compozit mineral şi consiliere de specialitate. Ne onorează un portofoliu de peste 36.000 de tipuri de produse unice, durabile, care fac afacerile mai vizibile, stabilesc identitatea şi poziţionarea corectă pe piaţă. Realizăm proiecte customizate, având ca punct de pornire experziza noastră de o viaţă, astfel că partenerii noştri beneficiază de calitate la nivel occidental, la costuri de Europa de Est. Cu o viziune extinsă şi experimentată zilnic, susţinem toate proiectele clienţilor noştri prin preluarea responsabilităţilor produsului dorit, fiind implicaţi încă de la consiliere, la design şi proiectare, până la producţie şi instalare. Suntem o companie în care managementul calităţii vorbeşte prin produsele noastre, iar portofoliul companiei noastre ne clasează ca lider în domeniu. Suntem activi şi permanent interesaţi să inovăm, de aceea proiectele laborioase sunt pentru noi o bucurie şi o provocare, în acelaşi timp”, povesteşte Magda Bei, într-un interviu de excepţie acordat publicaţiei Poveşti de Suflet.ro - Clujul trăieşte.
Însă lucrurile nu au fost de la început atât de simple. Au fost şi greşeli, eşecuri, renunţări şi dezamăgiri. „Antreprenoriatul e un parcurs pavat cu satisfacţii, dar în spatele fiecărui succes sunt temeri de om obişnuit. Deşi am avut mentori şi susţinere din partea tuturor, nu am înţeles din prima cum se conduce o companie de succes, aşa că am aplicat un management intuitiv care nu avea legătură cu termenul de management de risc şi nici cu informaţia că lipsa cash-ului îţi poate provoca falimentul. Doar sentimentul că ştii că poţi te mai poate salva. Am înţeles, am schimbat perspectiva de abordare şi am reuşit să mergem mai departe. Toţi cei care ne susţin în activitatea noastră sunt pentru noi o binecuvântare!”, mărturişte Magda Bei în interviul respectiv.
Dincolo de muncă multă şi dăruire, reţeta succesului include şi un ingredient foarte important: dezvoltare personală. În cel mai nou număr al faimoasei reviste Forbes România, General Managerul Graphtec Design recunoaşte că nu este deloc simplu să deţii o funcţie de top într-o companie, dar le încurajează pe femei să se dezvolte şi să acţioneze pentru a determina o schimbare în lume. „Ce funcţionează la mine este faptul că permanent învăţ şi mă îmbunătăţesc prin studiu de minimum 14 ore pe săptămână, prin cursuri şi programe de leardership, mentoring, engleză în business, dezvoltare personală, evenimente cu tineri şi cu femei antreprenori cărora le dedic cunoaşterea mea, care mă ajută să mă reinventez, să mă conectez, să fiu intuitivă faţă de piaţă şi de confirmările acesteia”, explică Magda pentru cititorii revistei Forbes România.
Mulţi oameni din funcţiile de conducere aleg să plafoneze mai degrabă echipa, decât să se schimbe între ei, tocmai gândind că ar putea pierde controlul şi odată cu el şi şansa de a rămâne în vârf. „Reuşitele mele se numără în drag de oameni, de frumos, de ţară şi ştiu mereu că poate nu din prima, dar din mai multe încercări găsesc calea cea mai sigură, ştiind că aceasta există mereu. Afacerile se fac cu şi din iubire de oameni şi este felul meu de a-mi construi echipa! Am decis să investesc în calitatea relaţiilor interumane ca un om responsabil, îmi place să construiesc relaţii şi parteneriate pe termen lung, cu discernământ şi planuri mari de viitor. Ştiu că de bunul mers al afacerii noastre depinde prosperitatea şi liniştea familiilor oamenilor din compania noastră şi asta îmi dă putere şi teamă, în acelaşi timp. O teamă constructivă însă, pentru că mă obligă să caut zilnic soluţii pentru bunul mers al lucrurilor”, mai spune owner-ul Graphtec Design pentru revista Forbes.

.