3...2...1...KOOL START pentru idei creative!Concepte Creative si Design Grafic, Campanii de Comunicare, Branding, Web-Design, Indoor & Outdoor Advertising, Consultanta Marketing, Relatii Publice, Organizare Evenimente: concerte, targuri, seminarii, promovare online si cercetari de piata.

NOUTATI

 

Motivatie in business, direct de la sursa. La Elite Networking Club Februarie

Luni, 29 Februarie, ora 18:00, la Hotel Ibis Constanța, are loc un nou eveniment Elite Networking Club. Tema acestei ediții este motivația în business, în ton cu ideea de dezvoltare continuă, de împărtășire de informații relevante și de promovare a unor modele de business de succes. Evenimentul este organizat de Elite Business Women, comunitatea femeilor-antreprenor din România, alături de partenerii locali, Kool Media, Techir, Iowemed și Turkish Airlines.


Speakerii lunii Februarie sunt: Ionica Ciortan, antreprenoare, Medic Primar Medicina Generala, Doctor in Stiinte Medicale, Cristiana Aldea, antreprenoare, fondatoare Student Puzzle, și Andreea Liptak, Economist, licențiată în Politici Bancare, co fondator Scoala pentru Sănătate și Longevitate.

În cadrul evenimentului, toți participanții vor beneficia de o sesiune eficientă de networking, în care vor avea ocazia să își prezinte afacerea și să cunoască noi potențiali parteneri de afaceri.