3...2...1...KOOL START pentru idei creative!Concepte Creative si Design Grafic, Campanii de Comunicare, Branding, Web-Design, Indoor & Outdoor Advertising, Consultanta Marketing, Relatii Publice, Organizare Evenimente: concerte, targuri, seminarii, promovare online si cercetari de piata.

NOUTATI

 

Exuberanţă, energie şi dăruire – Magda Bei, CEO al Graphtec Design

 

Atunci când momentul de curaj şi pasiunea sunt completate de tenacitate şi seriozitate, succesul este ca şi asigurat. Când însă lângă toate acestea vin multă muncă şi multă iubire de oameni, un antreprenor devine un leader adevărat. Despre Magda Bei, CEO al companiei Graphtec Design din Constanţa, mulţi spun că este un adevărat leader.

De altfel, crezul acesteia este că „afacerile se fac cu şi din iubire de oameni” şi se ghidează după el atunci când îşi construieşte echipa, când îşi susţine proiectele, când comunică, când planifică. În urmă cu 18 ani, Magda Bei punea bazele Graphtec Design, cu 5.000 de euro împrumutaţi de la un prieten de suflet, cu mult entuziasm şi viziune. Acum, compania are o cifră de afaceri de peste zece milioane de lei, cu o echipă de 120 de oameni şi numără 35.000 de tipuri de proiecte customizate realizate. Magda se implică în programe educaţionale pentru tineri şi viitori antreprenori şi promovează permanent şi cu îndârjire antreprenoriatul feminin.

Dintotdeauna, Magda Bei a pus preţ pe oamenii din companie, a investit în pregătirea lor profesională, lucru care, cu exigenţă şi siguranţă, a condus către responsabilizarea individuală a participanţilor din echipa sa. Totuşi, mereu a contat relaţia umană şi emoţia, care uneşte şi creează legături frumoase, pe viaţă.

Magda Bei este o prietenă dragă. M-a impresionat de când am cunoscut-o, cu deschiderea ei spre nou, spre oameni. Întotdeauna a avut ca prioritate să facă bine celor din jur şi mai ales comunităţii din care face parte. Tinerii au găsit uşa deschisă pentru consiliere şi îndrumare. Voluntariatul dedicat studenţilor pentru programe de dezvoltare personală şi îndrumare în antreprenoriat au fost unul din multele acte de generozitate. Împărtăşeşte atât afecţiune, dar şi din cunoştinţele şi experienţa sa. Este o persoană care face totul cu pasiune şi dragoste”, spune Meryem Mambet, CEO Hotel Aurora din Mamaia.

Colaboratorii de ani de zile au aceleaşi cuvinte frumoase pentru cea care pune preţ atât pe relaţiile de afaceri cât mai ales pe relaţiile umane. La rândul său, Camelia Artamon, managing partner la Kool Media, consideră că „Magda Bei este un om inspiraţional şi entuziast. Are o exuberanţă surprinzătoare, transmite energie şi pare pregătită să mişte şi munţii. Face ca totul să pară uşor şi poate provoca pe oricine să-şi depăşească limitele. Este un model pentru orice tânăr antreprenor, în a-şi stabili şi urmări clar obiectivele, şi nu ezită să împărtăşească permanent din experienţa sa”.

Deşi este o femeie de afaceri prin excelenţă, dincolo de planurile de creştere ale companiei, Magda Bei are planuri active şi pentru comunitate. Este mentor în asociaţii de tip start-up, prin programul Upgrader şi susţine cu tărie antreprenoriatul feminin, slujind cu dedicaţie titlul de Ambasador Elite Business Women. „Cred că împreună putem promova şi dezvolta antreprenoriatul feminin în România. Femeile trebuie să-şi facă auzită vocea”, este de părere Magda Bei. Nominalizată „Femeia anului” la secţiunea Antreprenoriat, la Gala Premiilor Femeia Anului organizată de revista Avantaje, Magda consideră că dacă povestea ei poate inspira sau motiva şi alte femei deja scopul său a fost atins. „Este important ca femeile antreprenor să se susţină, să formeze o comunitate şi să-şi dăruiască una alteia din emoţiile şi experienţele dobândite în parcursul lor”, conchide Magda Bei.