3...2...1...KOOL START pentru idei creative!Concepte Creative si Design Grafic, Campanii de Comunicare, Branding, Web-Design, Indoor & Outdoor Advertising, Consultanta Marketing, Relatii Publice, Organizare Evenimente: concerte, targuri, seminarii, promovare online si cercetari de piata.

INDOOR ADVERTISING

Publicitatea Indoor sau Indoor Advertising este o forma de publicitate indoor, ce se desfasoara in locatii inchise, cu trafic mare, si are scopul de a atrage atentia potentialilor clienti ce frecventeaza aceste spatii.

La nivel international, publicitatea indoor este considerata cea mai eficienta forma de publicitate neconventionala, datorita impactului crescut asigurat de lipsa altor stimuli care sa diminueze transmiterea mesajului publicitar catre target.

Succesul campaniilor publicitare indoor, este acela ca sunt orientate pe target, iar mesajul campaniei ajunge imediat la consumatori.

Publicitatea indoor se bazeaza pe faptul ca, audienta care recepteaza mesajul il retine mai mult timp decat orice alt tip de audienta. Acest canal de publicitate indoor este eficient din punct de vedere al costurilor reduse raportate la impactul imediat.

Publicitatea indoor sau publicitatea neconventionala poate fi transmisa printr-o varietate de canale, in functie de targetul la care ne raportam.

Printre locatiile in care publicitatea indoor este prezenta in Romania, se numara centrele comerciale, cinematografele, supermarket-uri, aeroporturi, baruri&pub-uri, saloane cosmetice, clinici medicale, trenuri intercity, inmedio, farmacii, centre distributie presa, scolile, salile de fitness, liceele, universitati, camine si campusuri universitare, toaletele din baruri, restaurante si din reteaua McDonald's.

Una dintre cele eficiente locatii pentru publicitate indoor sunt lanturile de hypermarketuri si supermarketuri, in plina dezvoltare in Romania. Dintre suporturile media disponibile in domeniul publicitatii indoor din magazine pot fi amintite diferite formate de postere, rame, panouri, retelele de ecrane, digital frame-uri, plasme video, publicitatea pe rafturi, radiourile in-store, carucioarele, desenele de pe podele si sticker-ele publicitare. Alte modalitati de promovare in-store sunt expunerea produselor intr-un anumit mod, promotiile in-store si serviciile de merchandising.