3...2...1...KOOL START pentru idei creative!Concepte Creative si Design Grafic, Campanii de Comunicare, Branding, Web-Design, Indoor & Outdoor Advertising, Consultanta Marketing, Relatii Publice, Organizare Evenimente: concerte, targuri, seminarii, promovare online si cercetari de piata.

NOUTATI

 

„Furniture fits future!”. Graphtec se reinventează şi intră puternic pe piaţa virtuală

De 20 ani de zile Graphtec este o marcă de succes, vizibilă atât pe piaţa naţională, cât şi internaţională de mobilier comercial şi producţie publicitară. Permanent în pas cu evoluţia tehnologiei şi a pieţei, Graphtec a ştiut mereu să se reinventeze şi să îşi surprindă clienţii cu produse spectaculoase şi de înaltă calitate. În plină revoluţie IT, compania a intrat într-un proces de rebranding pentru a-şi reîmprospăta viziunea de business şi a-şi spori vizibilitatea în lumea virtuală. Graphtec vine astfel mai aproape de clienţii din mediul online, atât cu produse ready made, cât şi cu soluţii de business personalizate.

Noi, la Graphtec, după 20 de ani de funcţionare a companiei, am considerat că este momentul unei autoanalize, al unei reflecţii asupra afacerii noastre, aşa cum se desfăşoară ea astăzi. Am considerat că este necesar un proces de rebranding al firmei, care să descrie cu claritate cine suntem şi ce vrem să fim. Aşa am realizat că în acest moment noi nu mai suntem doar o companie de producţie de mobilier comercial şi de interior. Am înţeles că suntem mai mult decât atât. Nouă nu ne-a fost şi nu este teamă de niciun fel de provocare creativă sau de producţie, suntem neobosit orientaţi spre căutarea soluţiilor care duc la excelenţa în proiectare, design şi producţie, declară Magda Bei, CEO Graphtec .

Compania creează soluţii personalizate de business, pe măsura exactă a susţinerii performanţei în afaceri a clienţilor cu care colaborează. Oferim consultanţă clienţilor care ne abordează, construim brief-ul împreună, efectuăm relevee în locaţia proiectului. Serviciul de creaţie şi design vine cu soluţii originale şi personalizate. Proiectarea şi modelarea oferă imaginea viitorului proiect 3D. Preproducţia şi producţia sunt efectuate cu materialele şi tehnologia de ultimă oră pe care o avem. Serviciile de livrare şi instalare, de mentenanţă şi garanţie extinsă încheie un ciclu care a început cu întâlnirea cu clientul şi s-a terminat cu folosirea proiectului concret. Şi aceste lucruri se întâmplă indiferent care ar fi proiectului oricărui client. Pentru că ne dorim ca orice client să ne considere parteneri de încredere pentru pespectiva afacerii sale. Este aşadar mult mai mult decât simpla producţie de mobilier, consideră Magda Bei.

Noi mobilăm viitorul afacerii tale!”

Pornind de la această perspectivă a gândirii, noul mesaj descriptiv vizual şi textual de branding afirmă însăşi noua viziune de business. Chiar şi logo-ul a fost modificat, păstrând doar fluturele, dar punând în valoarele experienţa, rezultatele şi mai ales valorile brandului Graphtec . „Logo-ul reprezintă o bandă Mobius, care desenează semnul infinitului, dar şi dualul simbol ying-yang. Acesta sugerează, simbolic, gama extinsă exhaustiv şi calitatea deosebită a serviciilor şi produselor firmei noastre. Forma organică a logo-ului trimite la perspectiva designului viitorului, în care structurile naturale, organice, vor desena obiectele între care vom trăi. Culorile nu sunt nici ele alese întâmplător. Auriul simbolizează excelenţa şi cobaltul sugerează soliditatea companiei Graphtec . Fonturile cu care a fost scris numele firmei sunt fonturi speciale Graphtec , prelucrate pentru a contura elementele tuturor formelor geometrice posibile. Fondurile sugerează şi instrumentele de bază cu care se desenează orice formă - echer, riglă, compas, inducând ideea că Graphtec are capacitatea de a crea orice formă de produs, adaptat oricăror cerinţe, precizează CEO-ul companiei.

De asemenea, rebrandingul include o nouă structură a site-ului, www.graphtec.ro, o structură revoluţionară pentru marketingul şi vânzarea mobilierului comercial din România. Astfel, site-ul este în curs de configurare după ultimele tendinţei ale pieţei internaţionale. Având în structura sa şi un magazin virtual, clienţii vor putea alege un produs deja existent, fiind permanent în contact cu departamentele de consultanţă, design, proiectare şi producţie.

Se zice că brandul este ceea ce spun despre tine oamenii când ai părăsit încăperea. Sloganul ales pentru noua imagine Graphtec - «Furniture fits future» este o «explicare» deosebită a esenţei brandului nostru, care credem că reprezintă ceea ce gândesc şi clienţii noştri despre noi. Afirmă aşadar că «Noi mobilăm viitorul afacerii tale». Fiindcă mobilierul Graphtec este customizat după personalitatea clientului, locului şi profilului afacerii dorite. Produsele noastre originale au formele organice ale viitorului şi se potrivesc perfect clienţilor noştri. Noul nostru mesaj este că Graphtec face mult mai mult decât obiectele de mobilier: oferă adevărate soluţii de business personalizate special pentru fiecare client. Graphtec creează prin serviciile complete şi produsele sale originale cadrul ideal pentru afacerile cu un cert viitor de succes”, încheie Magda Bei.