3...2...1...KOOL START pentru idei creative!Concepte Creative si Design Grafic, Campanii de Comunicare, Branding, Web-Design, Indoor & Outdoor Advertising, Consultanta Marketing, Relatii Publice, Organizare Evenimente: concerte, targuri, seminarii, promovare online si cercetari de piata.

EVENIMENTE

 

Fryday AFTER WORK! vineri 08 iulie 18:30 Le Premier

Premium Business WordPress Theme

Va invitam cu drag la... FRYDAY AFTER WORK! 
Primul eveniment de #BusinessNetworking de la Constanta, sub conceptul Fryday AfterWork – Drinks, Fun & Networking, Vineri 08 iulie, 18:30, la restaurantul Le Premier!

Ne vedem prea mult online si prea putin in viata reala, iar un eveniment de "afterwork" networking ne aduce impreuna! Intr-un loc frumos, cu o atmosfera relaxata, conversatiile se leaga mai bine la un pahar, ascultand muzica live de calitate.

Vei intalni prieteni vechi, dar vei cunoate si oameni noi, cu care poti crea legaturi de business sau de hobby, te vei simti bine si te vei incarca cu energie pozitiva, pentru ca acesta este spiritul Fryday!

Inscrieri pe: office@koolmedia.ro (nume si nr de telefon). Locuri LIMITATE. Intrare 35 lei/ persoana - fiecare invitat primeste un Card Fryday, cu care isi ia prima bautura, free. Pentru aceasta poate alege: apa, cafea, suc, bere sau vin. Apoi isi poate cumpara orice bautura doreste, de la bar.

Detalii pe:
http://www.meetup.com/ Fryday-AfterWork/events/ 231525924/

Formatul intalnirilor este urmatorul:
Primire invitati: incepand cu ora 18:30 - accesul la eveniment se face pe baza de intrare in valoare de 35 lei, fiecare invitat primeste un Card Fryday, cu care isi ia prima bautura, free. Pentru aceasta poate alege: apa, cafea, suc, bere sau vin. Apoi isi poate cumpara orice bautura doreste, de la bar.

Prezentari: la ora 19:15-19:30 se face un "tur de microfon", se prezinta Partenerii la eveniment (fiecare are cateva minute pentru a prezenta produsele / serviciile oferite ca premii), apoi si fiecare participant spune cine este si ce face - ca sa facem mai usoara recunoasterea si stabilirea intereselor, pentru networking.

Tombola - extragere premii: 19:30 - sunt cateva premii de la parteneri, gen 3 cutii a cate 2 sticle de vin, voucher la SPA, voucher pentru o cina romantica, pachete masaj, etc

Entertainment- recital Cristiana Radu - cafe-concert, jazz, etc, doua seturi de cate 20 minute.

Freestyle Networking& poze - pana la orele 22:00 - 22:30. 
Inregistreaza-te aici - sau nu :-) - dar vino cu prietenii la o intalnire de business networking si de socializare, in care vei cunoaste oameni noi, de calitate!

Ce este Fryday AfterWork:
Fryday AfterWork este un concept internațional de evenimente de networking, care reunește oameni de afaceri, top și middle management, într-o atmosferă relaxată, în locații de top -hoteluri sau restaurante, cu scopul de a socializa și a forma viitoare parteneriate, sau prietenii. Evenimentele se organizează la fiecare două săptămâni, vinerea, începând cu orele 18:30. Vezi detalii pe site http://fryday.net/ 

In Bucuresti, grupul Fryday (https://www.facebook.com/ search/top/ ?q=fryday+bucharest) a avut intalniri regulate in perioada[masked], intalniri care s-au reluat in ianuarie 2016. Cele 9 evenimente de anul acesta au fost la Hilton, Mercure, Radisson, Sofa, Red Angus, Novotel, Marriott, Sheraton si Radisson - vezi poze de la fiecare. De fiecare data au fost in jur de 50-60 de participanti, ceea ce ofera prilejul unui networking de calitate.

Grupul Fryday Bucharest de pe Facebook are peste 1300 membri iar cel de pe LinkedIn peste 450. Si peste 200 pe Meetup.

Poti vedea pe YouTube mai multe filmulete de la astfel de intalniri, de exemplu acesta: https://www.youtube.com/ watch?v=hy6nxFMO104&feature =youtu.be