3...2...1...KOOL START pentru idei creative!Concepte Creative si Design Grafic, Campanii de Comunicare, Branding, Web-Design, Indoor & Outdoor Advertising, Consultanta Marketing, Relatii Publice, Organizare Evenimente: concerte, targuri, seminarii, promovare online si cercetari de piata.

EVENIMENTE

 

Constanța, capitala femeilor de succes din România - Conferinta CAFA

Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei (ASOAF) – Filiala Constanța va organiza pe data de 1 septembrie 2018, în Constanța, Conferința Națională a Coaliției Asociațiilor Femeilor de Afaceri (CAFA).

 

Astfel, Constanta devine capitala Femeilor de Succes din Romania, la eveniment, participand peste 150 de femei de afaceri din tara si reprezentante ale Parlamentului European.

In cadrul conferinței se vor dezbate teme de interes pentru antreprenoare din Romania, precum: Femei ce au scris istorie, Experiente europene in antreprenoriat feminin, Pozitionare si Branding in Business, Networking antreprenorial si altele.

Printre invitatii care au confirmat deja participarea mentionam: dna Europarlamentar Maria Grapini, Andrea Almeida-Cordero - Membra Cabinet Comisar European Maryia Gabriel, Parlamentul European, Madi Sharma - Membra a Comitetului Economic si Social European in Brussels, dl. viceprimar Costin Rasauteanu, dl. Ionut Juganaru - Presedinte CCINA Constanta precum si numeroase femei de succes din diverse domenii de activitate din Romania.

In premiera, va fi lansata in Romania si cartea: „ MADI: NO EXCUSES!”, autor Madi Sharma (http://madisharma.org/about-me/). În opinia lui Madi Sharma, femeile trebuie să fie motorul schimbărilor pe care și le doresc și trebuie să se implice.

Dna Mihaela Belcin, Președinte al ASOAF Constanta a declarat: „Organizarea Conferintei Anuale CAFA, in Constanta , in anul Centenarului reprezinta o mare onoare pentru Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei (ASOAF) – Filiala Constanța si totodata o recunoastere a abilitatilor si implicarii membrelor atat in mediul de afaceri constantean, cat si si in comunitatea locala”.

Totodata, conferinta se diferentiaza fata de alte evenimente de business prin oferirea de oportunitati de promovarea a afacerilor participantelor atat prin Promo Corner-ul amenajat, cat si prin Catalogul de Business Femei de Afaceri de Succes online si tiparit, ce va fi realizat, dar si o ocazie de a impartasi noi experiente, de a identifica noi oportunitati si nu in ultimul rand de a dezvolta noi relatii de afaceri si de prietenie.

Multumim partenerilor ce si-au exprimat dorinta de a ne sustine in buna desfasurare a acestui eveniment: Groupama Asigurari, Hotel Aurora, Mrini Eye Hospital, Camara cu Merinde, Captain Travel, Lian Serv Consulting & Management, Kool Media, Hotel Ibis, Triumph.

Multumim partenerilor media ce ne sustin prin mediatizarea evenimentului: Antena 1 Constanta, Neptun TV, Cuget Liber, Revista Cariere, Radio Romania Actualitati, Constanta News, Evenimente Constanta, Constanteanul, Tomis News, Urban Constanta, Mesager de Constanta, Diana Slav.

Pana in acest moment si-au inregistrat participarea membre din: Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin (ADAF Bucuresti); Asociatia Femeilor de Afaceri (AFA Cluj si Calarasi); Asociatia Femeilor de Afaceri si a Femeilor Conducatoare de Intreprinderi (AFAFCI Brasov); Asociatia Femeilor Antreprenor din Romania (AFAR Timisoara); Asociatia Femeilor Intreprinzatoare din Romania (AFIR Bucuresti, Galati si Oradea); Asociatia Oportunitati de Afaceri pentru Femei (ASOAF-BOW Bucuresti si Constanta), Asociatia femeilor Manager din Ramnicul Valcea, insa la eveniment pot participa femei de afaceri din Romania, ce nu apartin unei asociatii, inregistrandu-se pe site: https://www.asoaf-constanta.org/

Taxele de participare sunt de 150 lei pentru Conferinta si 200 lei pentru Gala Dinner. Costul de participare la conferinta include: expunere materiale promotionale in cadrul Promo Corner, aparitie in Catalog Business Femei de Afaceri de Succes, participare conferinta, coffee break si lunch, participare lansare de carte.

Coalitia Asociatiilor Femeilor de Afaceri din Romania (CAFA) a luat fiinta in 2004, prin asocierea a 9 organizatii romanesti ca membre fondatoare. Asociatiile implicate fiind ONG-uri dedicate fie antreprenoriatului feminin, fie femeilor din alte domenii de activitate care au o componenta de afaceri in cadrul organizatiilor lor. Cea de a XIV-a Conferinta Nationala CAFA, organizata in anul centenarului, este conferinta ce marcheaza 14 ani de existenta a coalitiei.

Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei (ASOAF) – Filiala Constanța, membru fondator CAFA, se implică prin proiecte și evenimente în viața comunității din Județul Constanța.

 

Pentru detalii suplimentare:

Dna Ing. Mihaela Belcin

Presedinte ASOAF CONSTANTA

Telefon: 0722.233.501

Email: office@asoaf-constanta.ro

Website: https://www.asoaf-constanta.org/

Facebook: https://www.facebook.com/asoaf.constanta