3...2...1...KOOL START pentru idei creative!Concepte Creative si Design Grafic, Campanii de Comunicare, Branding, Web-Design, Indoor & Outdoor Advertising, Consultanta Marketing, Relatii Publice, Organizare Evenimente: concerte, targuri, seminarii, promovare online si cercetari de piata.

EVENIMENTE

 

”Ce vrei să faci cu viața ta?”- Oportunități de studii în Uniunea Europeană - Eveniment pentru elevi și studenți

Student Puzzle (www.student-puzzle.ro) și Neuron English School (www.neuronenglish.ro) organizează evenimentul “Ce vrei să faci cu viața ta?” cu scopul de a spori interesul, de a crește nivelul de constientizare și de a face cunoscute beneficiile învățării limbii engleze, studiului internațional și oportunităților pe care statutul de student European le oferă elevilor și studentilor.

În cadrul evenimentului vom prezenta importanța studiului în străinătate și învățării limbii engleze pentru o carieră de succes. 

De asemenea, îl avem ca invitat special pe Constantin-Alexandru Manda președinte al Asociației Elevilor din Constanța care prin demersurile lui susține interesele elevilor la nivel național în raport cu instituțiile statului român.

Dorim ca prin această serie de evenimente să avem un aport pozitiv în viața elevilor și studenților, stârnindu-le curiozitatea de nou, de conștientizare a oportunităților din jurul lor și de implicare în proiecte extrașcolare care să le deschidă calea spre o carieră de succes.

Primul eveniment “Ce vrei sa faci cu viata ta?” va avea loc pe data de 11 Mai 2016, la orele 18:00, la Hotelul Ibis din Constanta.

Vă invităm să cunoașteti oportunitățile și să profitați de ele!


Accesul este GRATUIT și se face pe bază de rezervare!
Înscrieri la: 0722 78 20 72