3...2...1...KOOL START pentru idei creative!Concepte Creative si Design Grafic, Campanii de Comunicare, Branding, Web-Design, Indoor & Outdoor Advertising, Consultanta Marketing, Relatii Publice, Organizare Evenimente: concerte, targuri, seminarii, promovare online si cercetari de piata.

EVENIMENTE

 

Seminar si Workshop "Calmul si fericirea"-Vineri 24 Iunie ora 17:00 si Sambata 25 Iunie ora 14:00

Premium Business WordPress Theme

Almudena Gonzalez vine special din Alicante – Spania, pentru constanteni! 
Kool Media si Camara cu Merinde va invita cu mare drag la un seminar in care vom discuta despre regasirea starii de calm, pace interioara si fericire, dincolo de stres si depresie.

Cand? 
- Seminar GRATUIT: Vineri, 24 Iunie, ora 17:00 
- Workshop: Sambata 25 iunie, ora 14.00, DURATA aprox.6 ore. Cost 200 lei /persoana 
Unde? Camara cu Merinde, blvd. Mamaia nr. 180.
Inscrieri pe email: office@koolmedia.ro. LOCURI LIMITATE!

Despre Almudena Gonzalez: http://wellnessandmore.es/ 
Cui se adreseaza acest seminar?
In general, oricarei persoane,mesajul Almudenei fiind pentru oricine este dornic sa-l primeasca. In special, persoanelor care sufera dintr-un motiv sau altul,persoane care au probleme de relationare,in casnicie,cu copiii,cu familia,probleme de depresii. Aceasta suferinta este ca un detonator care incepe aceasta cautare a fericirii mai profunde, ce nu este bazata doar pe lucruri. Se adreseaza si directorilor,oameni de afaceri care vor sa imbunatateasca relatiile cu angajatii,cu echipele lor sau vor sa gaseasca obiective mai clare si cai(drumuri) ca sa ajunga la obiectivele dorite.
Intotdeauna din perspectiva cautarii fericirii,ce in realitate nu este o cautare ci o reintalnire,o recunoastere a fericirii ce o avem. 

Ce veti experimenta la seminar si workshop?
Iata ce ne explica Almudena:
"Aceasta miscare de kalm este simpla. Presupune o schimbare de perspectiva,o noua forma de a privi lumea.Pe masura ce o practicam,va incepe sa faca parte din realitatea noastra,incepe sa fie felul nostru de-a fi. Cu cat practicam mai mult,cu atat ne consolidam(asiguram,stabil izam) in acest stadiu de kalm.
Descoperind acest stadiu de kalm, pentru mine a fost descoperirea cheii fericirii. Ce inteleg eu prin fericire, ce este fericirea pentru mine?
Fericirea pentru mine este lipsa rezistentei (impotrivirii) in fata realitatii.
Pornind de la aceasta definitie,de la aceasta perspectiva, fericirea este intotdeauna posibila.
De fapt este ceva ce toate fiintele umane dorim si cautam in viata. Cautam sa fim fericiti, desi cand ne aflam in situatii dificile,depresii sau in circumtante foarte complicate,fericirea ni se pare ca ceva irealizabil(ceva de neatins),ceva ce aproape ca nu putem visa. De aceea eu pun mai mult accent, forta in kalm pentru ca atunci cand cineva trece prin momente foarte grele,aproape ca nici nu se mai gandeste la fericire; s-ar multumi cu o stare de pace,o stare de kalm.In realitate aceasta senzatie,aceasta experienta de kalm este totuna cu experienta de fericire numai ca aceasta perspectiva nu este disponibila atunci cand suferim,cand suntem deprimati.
In concluzie este o schimbare de perspectiva,este o schimbare ce odata fixata(contemplata,observa ta),odata ce incepe sa straluceasca,nu se mai poate intoarce la un alt fel de perspectiva.Nu vrem sa ne mai intoarcem pentru ca in realitate toti ne dorim,toti visam la fericire.
Acest kalm este intotdeauna disponibil,este intotdeauna accesibil,este kalmul in care totul se intampla,incluzand stresul,depresia. De aceea vorbesc de kalmul dincolo de depresie,dincolo de stres.
Este kalm ce este inainte,intre si dupa toate circumstantele."