3...2...1...KOOL START pentru idei creative!Concepte Creative si Design Grafic, Campanii de Comunicare, Branding, Web-Design, Indoor & Outdoor Advertising, Consultanta Marketing, Relatii Publice, Organizare Evenimente: concerte, targuri, seminarii, promovare online si cercetari de piata.

CORPORATE EVENTS

Un alt domeniu de activitate al Kool Media este și cel al organizării de evenimente, în principal cele de natură corporate, publice. Prin serviciile pe care le punem la dispoziție, și anume, organizare evenimente corporate în Constanta si nu numai  și organizare petreceri pentru firme din Constanta , reușim să oferim clienților noștri ceea ce își doresc: un eveniment cu adevărat memorabil.

Dintre tipurile de evenimente corporate în Constanta, respectiv petreceri pentru firme din Constanta, pe care le punem la punct până în cel mai mic detaliu, amintim doar câteva:

  • Prezentări de firme
  • Aniversări de firme
  • Petreceri tematice
  • Lansări de produse
  • Târguri și expoziții
  • Evenimente team building
  • Conferințe și seminarii
  • Evenimente speciale de divertisment

Ce vă oferim în materie de evenimente corporate în Constanta ?

De regulă, în marketing și în mass-media, un eveniment corporate este o aniversare a continuății existenței unei companii, după un anumit număr de ani. Aceste evenimente ajută o firmă să atingă diverse obiective de marketing, să promoveze identitatea acesteia, să crească moralul angajaților și cel mai mult ajută la consolidarea încrederii investitorilor săi.

De asemenea, în categoria evenimentelor corporate se înscriu și: conferințele, seminariile, simpozioanele, congresele, evenimentele de team building și alte activități organizate de companii, cu anumite scopuri și obiective prestabilite.

În materie de evenimente corporate în Constanta , vă oferim în primul rând soluții customizate, pliate pe cerințele și necesitățile exprimate, pentru ca evenimentul cu pricina să iasă exact așa cum vă doriți. Acest obiectiv îl atingem prin serviciile de consultanță și asistență de specialitate ce presupun o discuție cu dumneavoastră, în urma căreia sunt stabilite toate detaliile de care avem nevoie în procesul de organizare.

Ulterior acestei etape, trecem la organizarea propriu-zisă a evenimentului, ocupându-ne de tot ceea ce implică partea de sonorizare, fotografie și filmări, până la găsirea, respectiv rezervarea locației de desfășurare, în funcție de anumite aspecte (numărul de participanți, natura evenimentului în sine etc). Pe scurt, avem grijă de tot ceea ce implică organizarea de evenimente corporate în Constanta, pentru ca tu să scapi de o grijă, și în final, să te bucuri de rezultatele pe care le așteptai.